Tietoturvapalvelut

Aukottomat tietoturvapalvelut kaikille yrityksille

Tietoturvapalvelut

Sisältää
Laitteiden tietoturva
SOC
Sähköpostin tietoturva
Tietoturvakoulutus ja hyökkäyssimulaatio
DDoS-suojaus
Verkkoskannaus
ZTNA (Zero Trust Network Access)
Secure Web Gateway (SWG)

Teknologiat
Sophos
Symantec
Checkpoint
Nimblr
Tenable
Netscout

Miksi tarvitset palvelua

 • Meiltä löytyy vaihtoehtoja korjata tietoturvan ongelmakohdat
 • Käytössä aina uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut
 • Tietoturva lähtee käyttäjästä – tehokkaat koulutukset henkilökunnalle

Mistä on kyse

Tarjoamme kattavasti erilaisia tietoturvaan liittyviä palveluita, joita voi hankkia joko omina palveluinaan tai yhdessä muiden palveluidemme kanssa. Palveluiden skaala on hyvin laaja aina käyttäjien koulutuksesta tietoverkon tekniseen tietoturvaan asti. Tietototurvapalveluissa hyödynnämme kolmannen osapuolen hyväksi havaittuja tuotteita kuten Sophos, Symantec, Netscout, Tenable, Checkpoint ja Nimblr.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Sinun haasteesi

 • Tarvitset varmistuksen yrityksen tietoturvan ajantasaisuudesta.
 • Uskomus: ”Kyberhyökkäyksiä ei kohdistu näin pieneen organisaatioon.”
 • Et löydä yhdeltä toimittajalta kaikkia haluamiasi ratkaisuja.
 • Työntekijöiden tietoturvaosaaminen tarvitsee testausta.

Meidän ratkaisumme

 • Meiltä löytyy osaamista ja keinoja selvittää organisaation tietoturvan taso.
 • Hyökkäyksiä kohdistuu kaiken kokoisiin organisaatioihin. Autamme kehittämään yrityksen kokoista ja näköistä tietoturvaa.
 • Saat meiltä kaikki tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun kautta, sillä meiltä löytyy laaja valikoima tietoturvakumppaneita.
 • Hyökkäyssimulaatiolla kartoitamme henkilökunnan tietoturvaosaamisen, jota voidaan parantaa ja pitää yllä tietoturvakoulutuksella.

Mitä eri tietoturvapalveluita on tarjolla:

Laitteiden tietoturva (EDR ja XDR)

Yrityksen laitteet kuten tietokoneet, puhelimet ja palvelimet ovat äärimmäisen haavoittuvia tietoturvauhille. Hanki työkoneiden, puhelimien ja palvelinten suojaksi TNNetin tehokkaat EDR ja XDR -ratkaisut.

Security Operations Center (SOC)

Security Operations Center (SOC) tuo käyttöösi oman tietoturvatiimin, joka valvoo yrityksen tietoturvaa ympäri vuorokauden. Äärimmäistä turvaa vaativampaan tietoturvatarpeeseen!

Sähköpostin tietoturva

Yli 90 % yritystä vastaan kohdistuvista hyökkäyksistä saa alkunsa haitallisesta sähköpostista, ja kiristyshaittaohjelmien iskuista 75 % on peräisin mailiohjelmista. Hurjia lukuja, eikö totta? Avun tietoturvaongelmaan tuo TNNetin Sähköpostin tietoturvapalvelu.

Tietoturvakoulutus ja hyökkäyssimulaatio

Työntekijöiden tietoturvan testaaminen ja koulutus on yksi tärkeimmistä osa-alueista tietoturvassa, sillä jo yksikin käyttäjän tekemä virhe voi vaarantaa koko liiketoiminnan. Varaudu ennakkoon hyökkäyssimulaatiolla sekä tietoturvakoulutuksella!

DDoS-suojaus

Verkkotoiminnan lamauttavat palvelunestohyökkäykset ovat arkipäivää julkishallinnolle sekä yrityksien verkkopalveluille. TNNetin DDoS-suojauksella voidaan tehokkaasti estää hyökkäykset ja niistä aiheutuvat liiketoiminnan menetykset.

Verkkoskannaus

Yrityksen verkosta löytyy usein haavoittuvuuksia tai liian avoimia palomuurin sallintasääntöjä, jotka altistavat yrityksen hyökkäyksen kohteeksi. Verkkoskannauspalvelun avulla nämä ongelmat voidaan löytää ja korjata ennen vahinkojen tapahtumista.

ZTNA (Zero Trust Network Access)

Työntekijän on päästävä tekemään työtä tietoturvallisesti paikasta riippumatta – Zero Trust Networ Access antaa mahdollisuuden tietoturvalliseen pääsyyn työn kannalta olennaisiin sovelluksiin.

Secure Web Gateway (SWG)

Haluatko siivota liikennettä yrityksen työntekijän tietokoneen ja internetin välissä? Secure Web Gateway suojaa yrityksen verkkoa suodattaen haitallisen sisällön verkkoliikenteestä ennen sen pääsyä yrityksen verkkoon.

Onko teillä tietoturva kunnossa?

Varaa aika kartoituspalaveriin, jossa selvitämme, onko yrityksesi tietoturvassa heikkoja lenkkejä. Osaamme tarjota juuri tarpeita vastaavat palvelut. Pistä soittaen tai heitä viesti!

Hyvä tietää TNNetin tietoturvapalveluista


Mikä tietoturvaratkaisu on minulle sopiva?

Mikään tietoturvapalvelu yksinään ei ole riittävä vaihtoehto. Tietoturva on kuin kerrospukeutumista: on järkevää hankkia ominaisuuksiltaan erilaisia ”layereitä”, jotka yhdessä muodostavat tehokkaan koko yritystoimintaa suojaavan kokonaisuuden. Kannataa myös huomioida, että vaikka tietoturva teknologian osalta olisi kunnossa, voivat puutteet henkilökunnan tietoturvaosaamisessa muodostaa vakavan tietoturvauhan.

Me TNNetillä autamme löytämään parhaat ratkaisut kaiken kokoisten yritysten tietoturvatarpeisiin. Testaamme ja koulutamme yrityksen henkilökunnan, ja muodostamme tehokkaan kokonaisuuden teknisillä ratkaisuilla. Meiltä löytyy kokemusta ja kapasiteettia suojata IT-ympäristö sekä nykyisiä että tulevia uhkia vastaan.


Muuramen kunta

Asiakastarina

Muuramen kunta – Selkeyttä toimintaan operaattorin voimin

”TNNet Oy pystyy takaamaan juuri sellaiset palvelut, mitä me tarvitsemme. Joustavuus ja hinnoittelumallit ovat meille tärkeitä asioita, ja näitä asioita eivät muut operaattorit kykene tarjoamaan. Voimme suositella TNNetiä kumppanina myös muille kunnille ja kaupungeille,”