Tietoturvapalvelut ZTNA (Zero Trust Network Access)

Tietoturvallista etä- ja hybridityötä

Zero Trust Network Access

Sisältää
ZTNA
Zero Trust Network Access

Teknologiat
Symantec

Miksi tarvitset palvelua

  • Tietoturvallista työskentelyä myös etänä
  • Irti VPN-yhteyksistä sekä IPSEC-tunneleista
  • Yrityksen tietoturva paranee entisestään

Mistä on kyse

Zero Trust Networ Access on kokonaisvaltainen tapa toimia yrityksen verkkoympäristön tietoturvan kehittämiseksi. ZTNA:lla voidaan suojata yrityksen dataa sisältä päin, ja vaikeuttaa merkittävästi kyberrikollisten pääsyä tietoihin pilvessä sekä konesaleissa. Verkkoon päästääkseen käyttäjän tulee olla teknologisesti tunnistettu, käyttäjällä on mahdollisimman vähän pääsyjä, ja oikeudet tehdä muutoksia ovat mahdollisimman vähäiset. Tämän lisäksi edellä mainittuja ehtoja tarkkaillaan jatkuvasti, ja tilanteen muuttuessa voidaan pääsy estää. Tuotamme ZTNA palvelua Symantecin ZTNA-tuotteella.

Hyvä tietää ZTNA-palvelusta


Yleistä Zero Trust Network Access -palvelusta

ZTNA toimii siten, että muurin taakse asennetaan ZTNA-connectori, joka soittaa HTTPS-yhteyden ZTNA-pilveen. Vastaavasti myös käyttäjä ottaa HTTPS-yhteyden ZTNA-pilveen, jossa nämä yhteydet yhdistetään. Yhteyttä monitoroidaan koko ajan, ja se voidaan katkaista heti, kun käyttäjä lopettaa applikaation käytön tai tietoturva sitä vaatii. Jokaisesta ZTNA:n läpi kulkevasta liikenteestä jää talteen kattavat lokitiedot, joista on jälkikäteenkin mahdollista tarkastella kenen toimesta sekä miten ja milloin sovelluksia on käytetty.


ZTNA portaali tukee käytännössä kaikkia TCP-protokollia, jos käyttäjällä on asennettuna Symantecin agentti, joka mahdollistaa esimerkiksi tietokantayhteydet konesaliin erillisillä ohjelmistoilla. Jos käyttäjän ei ole mahdollista asentaa Symantecin agenttia koneelleen, ZTNA tukee myös useita eri aplikaatioita.

Lue lisää palvelukuvauksestamme alta!


Tietoturvallista työntekoa paikasta riippumatta

Helpotetaan etätyöntekijöiden työskentelyä lisäämälle heille ZTNA, ja siirretään syrjään ongelmalliset VPN-avaimet. Ota yhteyttä, niin kuulet lisää!