Tietoturvapalvelut Laitteiden tietoturva (EDR ja XDR)

Laitteille suojaa laadukkailla tietoturvaratkaisuilla

Laitteiden tietoturva (EDR ja XDR)

Sisältää
Laitteiden tietoturva
EDR
XDR

Teknologiat
Sophos
Symantec

Miksi tarvitset palvelua

 • Laitetason tietoturva on tärkeä osa kerroksellista suojautumista
 • Inhimilliset riskitekijät vähenevät
 • Käytössäsi johtavien tietoturvavalmistajien tuotteet

Mistä on kyse

Laitteiden tietoturva on merkittävä osa yrityksen kerroksittaista tietoturvaa. Me toteutamme suojauksen organisaatiosi Windows- ja Mac-työkoneille sekä Android- ja iOS-puhelimille ja tableteille. Suojaamme myös Windows serverit ja Linux-jakelut sekä muut palvelinkäyttöjärjestelmät ja käyttäjien tietokoneiden Linuxit. Tietoturvapalvelut toteutetaan Sophoksen tai Symantecin laadukkailla tuotteilla.

Sinun haasteesi

 • Et tiedä, onko tietoturvaohjelmistot päivitetty ajantasaisiksi.
 • Luottamus työntekijöiden tietoturvan tasoon on heikko.
 • Yritykseni mobiililaitteet eivät ole tietoturvapalveluiden alla.
 • Uskomus: ”Linuxiin tai Mac-koneisiin ei hakkerit iske.”

Meidän ratkaisumme

 • Keskitetty hallinta mahdollistaa aikataulutetut päivitykset jokaiselle laitteelle.
 • Laitteiden tietoturva ja käyttäjien koulutus ovat yhdessä osa toimivaa tietoturvaa.
 • Laitteiden tietoturvalla saat myös mobiililaitteesi tietoturvapalveluiden piiriin.
 • Mikään käyttöjärjestelmä tai laite ei ole suojassa kyberhyökkäyksiltä.

Hyvä tietää laitteiden tietoturvasta (EDR ja XDR)


Mitä vaihtoehtoja minulla on?

TNNetin laitteiden tietoturva toteutetaan Sophoksen tai Symantecin tuotteilla. Tarjoamme asiakkaille kahta eri suojausmekanismia; EDR tai XDR.

Molemmat ratkaisut tarjoavat laajan suojan eri tietoturvauhkia vastaan ennakoivalla suojauksella ja nopealla reagoinnilla hyökkäykseen. Molemmat ratkaisut myös skannaavat laitteesta tietoturvauhkia.

EDR:n ja XDR:n eroavat toisistaan siinä, että EDR fokusoi suojauksen juuri tietylle laitteelle tai laitteille, ja XDR suojaa laajemmalla fokuksella laitteet, pilvipalvelut, sähköpostit ja muun tarvittavan.


Mitä erovaisuuksia on Sophoksen ja Symantecin ratkaisuilla?

Sophoksen tietoturvapalvelut ovat integroitavissa yhteen Sophoksen muiden tuotteiden, kuten palomuurien, SD-WANin ja sisäverkon laitteiden kanssa. Eri palvelut osaavat synkronoida koko yritysverkon tietoturvan tilaa keskenään, jolloin mahdolliset haitat saadaan pysäytettyä äärimmäisen tehokkaasti. Tämä on kilpailuetu, jota muilta tietoturvavalmistajilta juuri löydy.

Sophoksen tietoturvatuotteet ovat lisäksi yhdistettävissä SOC-palveluun, jolloin on mahdollista saada käyttöön SOC:n paras mahdollinen Complete-palvelutaso.


Symantecin ratkaisussa asiakas käyttää samaa tuotetta kaikissa laitteissa riippumatta siitä onko kyseessä mobiililaite, tietokone vai palvelin. Symantecin tietoturvatuotteet ovat integroitavissa Symantecin muihin tuotteisiin (ZTNA (Zero Trust Network Access), Secure Web Gateway (SWG ja SOC (MDR) tuoden mainittuihin palveluihin lisäominaisuuksia.

Symantecin laitteiden tietoturva on täysiverinen EDR-tuote, jota voidaan hallita keskitetysti pilvestä. Asiakas saa itselleen ylläpitotunnukset Symantecin pilveen, josta on mahdollista tarkastella laitteiden tietoturvan tasoa ja muokata tietoturvapolitiikkoja. EDR:stä saa parhaan hyödyn irti, kun kyberturvallisuuden asiantuntija käyttää sitä aktiivisesti. Tästä johtuen SOC-palvelu on erittäin suositeltava lisäpalvelu Symantecin turvan kanssa.


Jatkuvuuden takaa laitteiden järkevä tietoturva

Laitteiden laadukkaat tietoturvaratkaisut estävät kyberhyökkäyksien mahdollisuuksia ja takaavat jatkuuvuuden toiminnassa. Ota yhteyttä, ja katsotaan paras ratkaisu yrityksellesi!