Tietoturvapalvelut Verkkoskannaus

Haavoittuvuudet haaviin ennen tietoturvaongelmia

Verkkoskannaus

Sisältää
Verkkoskannaus

Teknologiat
Tenable
Nessus

Miksi tarvitset palvelua

  • Verkkoskannauksella esiin verkon haavoittuvuudet ja löysät palomuurisäännöt
  • Ennakointi estää vakavampien ongelmien syntymisen
  • Tarkka raportti joka skannauksesta ilmaisee parannusta vaativat kohdat

Mistä on kyse

Hakkerit voivat käyttää yrityksen julkiverkkoon näkyviä IP-osoitteita hyväksi kyberhyökkäyksissä. Jos osoitteista löytyy laitteita, joissa on haavoittuvuuksia, pääsee hyökkääjä sisälle alta aikayksikön. Tämä voidaan ehkäistä verkkoskannauspalvelun avulla, jolla pyritään säännöllisesti löytämään yritysverkosta tunnettuja haavoittuvuuksia ja liian avoimia palomuurin sallintasääntöjä. Skannaus suoritetaan Tenablen Nessus -työkalulla.

Hyvä tietää verkkoskannauksesta


Yleistä verkkoskannauspalvelusta

Teemme verkkoskannaukset aina täsmällisesti sovittuun aikaan, jolloin verkkoympäristössä on mahdollista valmistautua skannaukseen.

Palvelussa skannaamme turvallisesti erikseen määritetyt palvelut aiheuttamatta haittaa skannattavalle ympäristölle. Liian aggressiivisesta testauksesta voisi seurata esimerkiksi palvelunestohyökkäyksen kaltainen tilanne skannattavaan ympäristöön.

Asiakas saa jokaisesta skannauksesta yksityiskohtaisen raportin löydetyistä laitteista, avoimista porteista ja niistä löydetyistä haavoittuvuuksista. Raportin lukeminen on aina asiakkaan vastuulla, mutta erillisestä lisäpyynnöstä on mahdollista pyytää TNNetin asiantuntijoiden apua raportin tulkintaan ja havaintojen korjaamiseen.


Estä hakkerin hiippailu sisään haavoittuvuuden kautta!

Verkkoskannauksen avulla yritysverkkosi haavoittuvuudet voidaan huomata ja korjata ennen pahimman tapahtumista. Kysy lisää alta!