Oletko sinä seuraava TNNetin moniosaaja?

Lähde mukaan kehittämään yrityksien IT-infraa!

Miksi TNNet työpaikkana?


Parhaat työkaverit ja työyhteisö

Kun liityt TNNetin porukkaan, pääset mukaan reiluun ja mukavaan työyhteisöön. Me emme lokeroidu tai jätä ketään ulkopuolelle. TNNetillä kaikki kuuluvat samaan porukkaan eli yhteen yhteiseen TNNetin perheeseen.

Pääset luomaan ja kehittämään uusia palveluita

Organisaatiomme antaa sinulle täydet edellytykset luoda ja kehittää uusia palveluita. Jos olet luova, osaat kaupallistaa uusia palveluja ja kehittää omaa osaamistasi, saat meillä vapaat kädet tehdä asioita vahvuuksien ja kiinnostuksesi mukaan.

Vapaus tehdä töitä rauhassa

TNNetillä ei tunneta sanaa mikromanageeraus, vaan annamme työntekijöiden hoitaa työnsä rauhassa. Asetamme tavoitteita, mutta luotamme työntekijöiden kykyyn aikatauluttaa omaa työtään.

Mahdollisuus kehittyä uralla

Oman osaamisen kehitys on tärkeää IT-alalla, ja tuemme jokaisen työntekijän kouluttautumista paremmaksi osaajaksi. Jos koet tarvitsevasti lisäkoulutusta, tuemme sitä sataprosenttisesti.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja!

Avoin hakemus

Mikäli avoimista työpaikoista ei löytynyt sinua kiinnostavaa tai osaamistasi vastaavaa tehtävää, mutta haluaisit silti hakea TNNetille töihin tai harjoitteluun, voit jättää avoimen hakemuksen.


Työsuhde-edut

Kattavat työterveyspalvelut

Työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Hyvinvointi- ja työsuhdepyöräetu

Joustava hybridi- ja etätyöskentelymahdollisuus

Henkilöstön virkistystapahtumat

E-urheilun Firmaliiga