Yksityinen pilvi

Kun julkinen pilvi ei ole vaihtoehto

Yksityinen pilvi

Sisältää
Yksityinen pilvi
Private Cloud
Kapasiteettipalvelut

Teknologiat
Openstack
KVM
VMware
HyperV
Xen


Miksi tarvitset palvelua

 • Ei enää huolta raudan ylläpidosta
 • Palveluna tuotettu virtualisointialusta tuo helppoutta
 • Tuemme yrityksen IT-ympäristön muutosta pilvinatiiviksi

Mistä on kyse

Olemme erikoistuneet tuottamaan alustaratkaisuja vaativimpiinkin tarpeisiin. Toteutamme yksityisen pilviratkaisun asiakasyrityksen tarpeiden pohjalta sopivankokoisena joustavasti skaalautuvana alustana. Ylläpidetty yksityinen palvelualusta voidaan luoda yhdistämällä TNNetin ylläpitämään fyysiseen palvelimeen hypervisor-ylläpito. Meillä on laaja kokemus useista erilaisista ja eri valmistajien hypervisor-ratkaisuista.

Vahvuutemme on OpenStack-osaamisessa, joka ratkaisutyyppinä tuo asiakkaalle selvää säästöä lisenssikuluissa. Palvelu on mahdollista ostaa täysin ylläpidettynä, jolloin asiakas voi luoda haluamansa palvelimet käyttöliittymästä ja liittää palvelimet haluamaansa verkkoon.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Sinun haasteesi

 • Et osaa tai halua itse ylläpitää yksityistä pilveä.
 • Et tiedä pitäisikö hankkia yksityinen pilvi.
 • Oikeanlaisen pilviratkaisun valitseminen on vaikeaa.
 • Yksityisen pilven siirtoprojekti tuntuu raskaalta prosessilta.

Meidän ratkaisumme

 • Tarjoamme kokonaisvaltaisen private cloud:in TNNetin ylläpitämällä alustalla.
 • Yrityksen tarpeet vaikuttavat siihen onko yksityinen pilvi oikea vaihtoehto – selvitetään se yhdessä!
 • Autamme valitsemaan juuri oikean tyyppisen pilviratkaisun.
 • Pystymme tekemään siirtoprojektin yhdessä asiakkaan kanssa tai avaimet käteen -työnä.

Miksi valita TNNetin yksityinen pilvi?

Kova osaaminen neljästä eri hypervisorista

Vuosien kokemus eri pilvialustojen tuottamisesta

Palvelut tuotetaan Keski-Suomen suurimmasta konesalista

Lue miten asiakkaat ovat hyötyneet palveluistamme

Rakennetaanko teille oma yksityinen pilvi Keski-Suomen turvallisimpaan palvelinsaliin?

Rautainen osaamisemme eri yksityisen pilven teknologioissa takaa aina parhaan mahdollisen ratkaisun. Yksityinen pilvi avaimet käteen -ratkaisuna!

Hyvä tietää yksityisestä pilvestä


Lisäpalvelut yksityiseen pilveen

Yksityiseen pilveen on mahdollista hankkia lisäpalveluita, joiden avulla yksityisen pilven käyttö tehostuu. TNNetin tarjoamat lisäpalvelut yksityiseen pilveen ovat:


Tietoliikenneyhteydet

Voit tilata tietoliikenneyhteydet palveluun haluamaltasi operaattorilta. TNNetiltä löytyy valikoima tietoliikenneyhteyksiä aina yksittäisestä internetliittymästä hyvin kustomoituihin yritysverkkoratkaisuihin.


Tietoturva

Suosittelemme palvelinten verkkoyhteyden suojaamista palomuurilla sekä Unix- ja Windows-palvelimien suojaamista palvelinkohtaisilla tietoturvapalveluilla (TNNet Täysturva).


Lisenssit

VMwaren lisenssikulut laskutetaan aina toteutuneen mukaan. TNNetillä on Microsoft 365 -käyttöjärjestelmiin sopimus SPLA-lisenssenssointimallista, jolloin lisenssit voi hankkia osana palvelua kuukausimaksulla. Yksityisessä pilvessä on mahdollista käyttää myös omia Microsoft-lisenssejä. Käytettäessä open source -ratkaisuja, ei erillisiä lisenssikuluja ole.


Varmuuskopiointi

Asiakkaan on itse huolehdittava halutun datan varmuuskopioinnista. Varmuuskopioinnin voi toteuttaa itse haluamallaan tavalla, tai hyödyntää TNNetin tarjoamaa varmuuskopiointipalvelua.


Päivitykset

Mikäli tietoliikenneyhteydet on tilattu TNNetiltä, huolehdimme tietoliikennelaitteiden päivityksistä. Voit tilata meiltä myös päivityspalvelun sekä käytettyyn hypervisoriin että järjestelmässä tuotettuihin virtuaalipalvelimiin.

Katso myös nämä

Datavault

Konesalimme Jyväskylässä toimii Puolustusvoimien entisessä luolastossa jykevän kallion suojissa. Datavault Kanavuori on valintasi, jos etsit hiilineutraalisti tuotettua vahvaa suorituskykyä ja parasta mahdollista turvaa.

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Tietoturvapalvelut

Toimiva tietoturva suojaa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuudessaan. TNNetin tietoturva ei ole vain yhden palvelun tai tuotteen ratkaisu, vaan se muodostaa kerroksittaisen suojakilven koko liiketoiminan ympärille. Ota tietoturvakumppaniksi TNNet, ja jätä hyvästit tietoturvan heikoille lenkeille!

Tietoturvapalvelut

Toimiva tietoturva suojaa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuudessaan. TNNetin tietoturva ei ole vain yhden palvelun tai tuotteen ratkaisu, vaan se muodostaa kerroksittaisen suojakilven koko liiketoiminan ympärille. Ota tietoturvakumppaniksi TNNet, ja jätä hyvästit tietoturvan heikoille lenkeille!

Asiakastarina

Paytrail Oy – Maksuliikennepalveluiden juuret kallion sisältä

“TNNetin tuki on osaava, ja sen saa heti kiinni. Emme joudu odottamaan vastausta monen eri teknisen kerroksen läpi.”