Varmuuskopiointi

Turvaa liiketoiminta varmuuskopiolla

Varmuuskopiointi

Sisältää
Varmuuskopiointi
Immutable backup
S3-levytila
Serverit ja työasemat
M365
Salesforce

Teknologiat
Veeam backup
M365-backup from Veeam
Salesforce backup from Veeam

Rsync

Miksi tarvitset palvelua

 • Ei enää huolta yrityksen kriittisen datan katoamisesta
 • Nopea toipuminen tietoturvahyökkäyksestä
 • Varmistuspalvelulla jatkuvuutta ja varmuutta yrityksen toimintaan

Mistä on kyse

Varmuuskopiointi on syytä pitää yrityksen prioriteettilistassa korkealla, koska asiakas on loppuviimein itse vastuussa datastaan. TNNetin varmuuskopiointiratkaisujen avulla turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden, sillä oikein tehty backup mahdollistaa jopa ransomware-hyökkäyksestä toipumisen täysin ilman datanmenetystä. Varmistuspalvelu suojaa selustan myös tietojen vahinkokatoamisissa. Kopioimme tiedostot automaattisesti halutuin aikavälein työasemilta, palvelimilta, M365-palveluista tai vaikkapa CRM:stä. Data säilytetään useassa eri sijainnissa Suomessa.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Sinun haasteesi

 • Et ole varmentanut tärkeitä tiedostoja palvelimilta ja työkoneilta.
 • Uskomus: ”Ei minun yritykseeni kohdistu kyberhyökkäystä.”
 • Yrityksen palvelut ovat pilvessä ja siksi koet varmistamisen turhaksi.
 • Kaikki datasi sijaitsee Microsoftin palveluissa.

Meidän ratkaisumme

 • Voimme kopioida tiedot palvelimilta, työasemilta, matkapuhelimilta sekä pilvipalveluista.
 • Kaikkiin yrityksiin kohdistuu kyberyhyökkäyksiä. Varmistamalla tärkeät tiedostosi valmistaudut myös kyberhyökkäyksien varalle.
 • Pilvipalvelun tiedostot vaativat varmistuksen muiden tietojen tapaan. Voimme ottaa talteen esim. Salesforcen asiakasdatan.
 • Microsoft ei varmuuskopioi mitään tiedostojasi. Kaikki Microsoftin pilvipalveluiden data voidaan kuitenkin varmuuskopioida helposti TNNetin backup-ratkaisulla.

Voit varmistaa näitä palveluita

M365 Backup -palvelu

Varmuuskopiointi on yrityksissä yleinen kompastuskivi, ja Microsoftin palvelut jäävät usein täysin varmistamatta. TNNetin M365 backup -palvelu on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto M365-datan varmuuskopiointiin ja säilytykseen.

Serverit ja työasemat

Asiakkaan vastuulle jää käytännössä aina huolehtia käyttämiensä palvelimien ja työasemien varmuuskopioista. TNNet tarjoaa tähän kätevän backup-ratkaisun, joka turvaa bisneksen jatkumisen tietoturvahyökkäyksestä tai muusta datan katoamisesta huolimatta.

Salesforce Backup -palvelu

Tiesitkö, että Salesforce ei ota varmuuskopioita tarjoamistaan palveluista? Vahingon tai tietoturvahyökkäyksen sattuessa tärkeät tiedot voivat olla lopullisesti menetettyjä. Kun käytössä on TNNetin Salesforce backup -palvelu, palaa työarki yllättävän tilanteen jälkeen nopeasti entisiin uomiinsa.

Miksi valita TNNetin varmistuspalvelu?

Vuosikymmenien kokemus varmistusratkaisuista

Varmistukset useassa sijainnissa

Budjettiystävälliset hinnat

Lue miten asiakkaat ovat hyötyneet palveluistamme

Ethän riskeeraa liiketoimintaasi! Älä unohda varmuuskopioita.

Varmuuskopioinnin avulla pelastat yrityksesi pinteestä tietomurron sattuessa. Pystyt palauttamaan koko liiketoiminnan vaikka saman päivän aikana takaisin – helposti ja edullisesti. Ota meihin yhteyttä!

Hyvä tietää varmuuskopioinnista


Mitä palvelu sisältää?

Toteutamme varmuuskopiointipalvelun yleensä Veeamin ratkaisuilla. Linux-palvelimien kohdalla voidaan tilanteesta riippuen käyttää myös kehittämäämme Rsync-skriptaa. Backup-datat sijaitsevat TNNetin ylläpitämässä jaetussa Veeam-ympäristössä, jossa asiakkaat ovat eroteltuina toisistaan. Myös oman backup-ympäristön pystyttäminen Veeamia tai jotakin muuta backup-järjestelmää hyödyntäen on mahdollista.

Varmuuskopiointipalveluun sisältyy mahdollisesti tarvittavat lisenssit, backup-infran laskenta- ja levytilakapasiteetti sekä vähintään 10G:n verkko backup-palvelimille. Varmuuskopioinnin onnistumista valvotaan palvelussa automatiikalla, ja mahdollisiin häiriöihin reagoidaan asiantuntijoiden toimesta.


Ominaisuudet ja lisäpalvelut:

 • Immutable backup
 • S3-levytila
 • Serverit ja työasemat
 • M365-backup
 • Salesforce-backup

Katso myös nämä

Datavault

Konesalimme Jyväskylässä toimii Puolustusvoimien entisessä luolastossa jykevän kallion suojissa. Datavault Kanavuori on valintasi, jos etsit hiilineutraalisti tuotettua vahvaa suorituskykyä ja parasta mahdollista turvaa.

Yksityinen pilvi

Kun yrityksen data ei sovellu julkiseen pilveen, on privaattipilvi turvallisin vaihtoehto erityistä suojaa vaativille IT-palveluille. Rakennamme pilven aina tapauskohtaisesti, ja otamme huomioon kaikki poikkeuksellista tietoturvaa ja verkkoliikennettä koskevat vaatimukset.

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Muuramen kunta

Asiakastarina

Muuramen kunta – Selkeyttä toimintaan operaattorin voimin

”TNNet Oy pystyy takaamaan juuri sellaiset palvelut, mitä me tarvitsemme. Joustavuus ja hinnoittelumallit ovat meille tärkeitä asioita, ja näitä asioita eivät muut operaattorit kykene tarjoamaan.