Palomuuri

Palomuuri – tietoverkon kivijalka

Palomuuri

Sisältää
Palomuurit

Teknologiat
pfSense
Sophos

Miksi tarvitset palvelua

 • Laaja valikoima edullisia ja joustavia ratkaisuja
 • SD-WAN-verkko liitettynä palomuuriin tuo huomattavia säästöjä
 • Open Source -muuri tai kaupallinen ratkaisu yrityksen tarpeen mukaan
 • Integroitavilla lisäpalveluilla lisätehoa tietoturvaan

Mistä on kyse

TNNetin palomuureilla nostat yrityksesi verkon tietoturvaa. Nykyaikainen palomuuri estää tehokkaasti tunnettujen ja ennalta tuntemattomien uhkien pääsyn verkkoympäristöön, ja sillä voidaan suojata organisaation kaikki toimipisteet ja etätyöntekijät. Palomuuri voidaan tuottaa joko keskitetysti laitesalista tai toimipistekohtaisena ratkaisuna, ja palomuurikapasiteetti mitoitetaan aina tarpeen mukaiseksi.

Saat meiltä palomuurit sekä kokonaisvaltaisena palveluna että yrityksen oman huolenpidon alle ostettuna. Emme tarjoile vain yhtä ratkaisuvaihtoehtoa, vaan luomme useista vaihtoehdoista liiketoimintaasi parhaiten tukevan kokonaisuuden.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Sinun haasteesi

 • Palvelupyyntöjen käsittelyssä kestää kauan.
 • Palomuurin muutospyynnöistä koituu piilokuluja.
 • Uusien palomuurien hankinta on edessä.
 • Et tiedä, onko palomuurit ajantasaisesti päivitetty.

Meidän ratkaisumme

 • Tekninen asiakaspalvelumme hoitaa palvelupyynnöt alle yhden päivän vasteajalla.
 • Palvelumme on läpinäkyvää ilman yllättäviä piilokuluja. Tiedotamme aina laskutettavista töistä.
 • Ei huolta palomuurien vaihdosta. Päivitämme palveluna toimitetut muurit kuntoon.
 • Me huolehdimme palomuurin päivityksistä ja pidämme tietoturva-aukot poissa.

Suojausta isoille ja pienille verkoille

SD-WAN

Etätyö

Julkipilvi

Asiantuntijuus

Lue miten asiakkaat ovat hyötyneet palveluistamme

Palomuurit palveluna, itselle ostettuna tai liisarina? Kaikki on mahdollista!

Kartoitetaan yrityksellesi paras mahdollinen palomuuriratkaisu!

Hyvä tietää TNNetin palomuuriratkaisuista


Kuinka valita oikea palomuuriratkaisu?

TNNetin asiantuntijat valitsevat sinulle yrityksesi tarpeita palvelevan palomuuriratkaisun. Vaihtoehtoina on joko konesaliin tai toimistoihin toteutettu rautainen, virtuaalinen, Sophos- tai pfSense-palomuuriratkaisu. Emme pakota asiakasta tyytymään vain yhteen vaihtoehtoon, vaan luomme sopivimman palomuurin eri ratkaisujen joukosta.


Eri palomuuriratkaisujen erot:

Rautaiset muurit
Rautainen muuriratkaisu tehdään joko palvelinsaliin tai asiakkaan toimipisteisiin. Se voidaan toteuttaa joko open-source-ratkaisuna tai maksullisen palomuurivalmistajan laitteilla. Ratkaisuihin on mahdollista hankkia lisäpalveluita kuten kytkimet tai antivirukset, mutta integraation mahdollisuus puuttuu.

Sophos-palomuurit
Toteutamme Sophos-palomuuriratkaisun avaimet käteen -palveluna, johon on mahdollista liittää SD-WAN-verkkoratkaisu. Lisäominaisuuksia on valittavana runsaasti, sillä valmistaja tuottaa myös kytkimiä, tietoturvaa sekä muuta palomuuriin liittyvää. Sophoksesta löytyy virtuaalinen palomuuri sekä rautainen ratkaisu konesaliin ja toimipisteisiin.

Virtuaalinen palomuuri (pfSense tai Sophos)
Virtuaalinen palomuuri on konesaliin keskittynyt ratkaisu, jossa yhden palomuurin taakse voidaan liittää konesalin palvelut, toimipisteet ja koko yritysverkko. Ratkaisun ansiosta ei jokaiseen toimipisteeseen ole tarvetta hankkia omaa erillistä palomuuria.

pfSensen palomuuri
pfSensen ratkaisussa asiakas voi valita joko rautaiset tai virtuaaliset palomuurit tai niiden yhdistelmän. pfSense on täysin avoimen lähdekoodin ratkaisu, joten se ei sisällä integraatioita muihin tuotteisiin kuten päätelaitteisiin tai tietoturvaohjelmistoihin eikä nykypäivän kaupallisia lisäominaisuuksia.


Katso myös nämä

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

SD-WAN

Työtä tehdään nykypäivänä missä vain ja milloin vain. Yrityksen tietoverkon tulee toimia ja suojata käyttäjää paikasta ja ajankohdasta riippumatta. SD-WAN on moderni ratkaisu, jolla luomme vahvan ja tietoturvallisen verkon liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Datavault

Konesalimme Jyväskylässä toimii Puolustusvoimien entisessä luolastossa jykevän kallion suojissa. Datavault Kanavuori on valintasi, jos etsit hiilineutraalisti tuotettua vahvaa suorituskykyä ja parasta mahdollista turvaa.

Tietoturvapalvelut

Toimiva tietoturva suojaa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuudessaan. TNNetin tietoturva ei ole vain yhden palvelun tai tuotteen ratkaisu, vaan se muodostaa kerroksittaisen suojakilven koko liiketoiminan ympärille. Ota tietoturvakumppaniksi TNNet, ja jätä hyvästit tietoturvan heikoille lenkeille!

Asiakastarina

Crazy Town Oy – Coworking-toimitilojen toimintavarmat verkko- ja WLAN-ratkaisut

Yhteistyö Crazy Townin kanssa alkoi, kun aiemman verkkotoimittajan tarjoama verkkoratkaisu ei ollut toimiva. Langattomissa verkoissa oli pätkimistä ja katvealueita sekä internet-yhteydessä oli ongelmia. TNNetin kanssa lähdettiin etsimään uutta ja paremmin pelittävää ratkaisua.