Tietoturvapalvelut DDoS-suojaus

Suojaa yrityksen verkko DDoS-hyökkäyksiltä

DDoS-suojaus

Sisältää
DDoS-suojauspalvelu

Teknologiat
Arbor
Sightline with Sentinel

Miksi tarvitset palvelua

  • Tehokas suoja yrityksen koko verkolle
  • Verkon toiminta turvattu DDoS-hyökkäyksestä huolimatta
  • Palvelut eivät pysähdy – vältyt mainehaitoilta ja tappioilta

Mistä on kyse

Kun DDoS-hyökkäys kohdistuu yritykseen, voi esimerkiksi verkkokauppa mennä jumiin ja liiketoiminta pysähtyä kokonaan. Palvelunestohyökkäyksiltä voidaan suojautua hankkimalla verkkoyhteyksiä käyttäviin palveluihin lisäpalveluna DDoS-suojaus, jolla voidaan suojata joko yksittäinen palvelu tai koko yritysverkko. TNNetin DDoS-suojauspalvelu suojaa palvelinympäristöjä, palomuureja ja nettiliittymiä. Palvelu toteutetaan Arborin Sightline with Sentinel -tuotteella.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Hyvä tietää DDoS-suojauspalvelusta


Yleistä DDoS-suojauspalvelusta

DDoS-suojaus toimii BGP Flowspec -teknologialla siten, että Sightline pyrkii tunnistamaan DDoS-hyökkäyksiä erilaisilla parametreilla kuten liikenteenmäärä, tunnetusti haitalliset lähdeosoitteet ja liikenneprofiili. Tämän jälkeen BGP Flowspeciä hyödyntäen voidaan TNNetin reitittimille kertoa, että liikennettä ei vastaanoteta TNNetin reunalta sisään päin kohdistuen suojattuun palveluun.

Vaikka Sightline on maailman johtava tuote hyökkäysten tunnistamisessa, ei sekään takaa kaikkien hyökkäyksien havaitsemista. Mikäli asiakas kokee hyökkyäksen, jota Sightline ei tunnista, voidaan vastaavat torjuntatoimenpiteet tehdä asiantuntijan analyysin perusteella itse hallintaportaalista tai asiantuntijoidemme avustuksella.

Kun TNNet havaitsee hyökkäyksen, hyökkäys pestään ensi tilassa pois, jotta mahdollinen häiriö palveluille loppuu. Hyökkäyksen loppumisen jälkeen, tai tarvittaessa jo hyökkäyksen aikana, asiakasta raportoidaan tapahtumien kulusta.

Jos yksittäinen suojattava on sellaisen palomuurin takana, jonka takana on myös muita laitteita, tulee suojata koko palomuuri ja kaikki sen takana olevat laitteet. Jos näin ei toimita, voidaan suojattava palvelu kaataa hyökkäämällä vierekkäiseen palveluun, joka sivuvaikutuksena kaataisi myös palomuurin. Sama analogia pätee myös muissa palveluissa, joissa suojattava palvelu on riippuvainen muista palveluista.


Suojaa yritysverkkosi palvelunestohyökkäyksiltä

Varaudu DDoS-hyökkäyksiin palvelulla, joka estää hyökkäykset jo verkon laidalla. Verkkopalvelut ja toimintasi voivat jatkua normaalisti. Ota yhteyttä alta!