Asiakastarinat Yellow Frog Solutions – Luottamukseen perustuva yhteistyö

Yellow Frog Solutions – Luottamukseen perustuva yhteistyö

Yellow Frog

Toimiala
IT-palvelut

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet

Varmuuskopiointi
Sisäverkko

Yrityksestä

Yellow Frog Solutions on valtakunnallisesti toimiva oululainen IT-alan moniosaaja, jonka arvoihin kuuluu avoimuus, reiluus, rehellisyys sekä aitous. Yellow Frogin tavoitteena on tuottaa kokonaisvaltaisia IT-palveluita yrityksille, jossa poistetaan IT:stä turhat välikädet, laitteistot sekä avun etsiminen. Yritys on perustettu vuonna 2019 ja sen pääpaikka on Oulu. TNNetin ja Yellow Frogin yhteistyöstä vastaa toinen yrityksen omistajista Juho Mikkonen.

Asiakkuudesta

Kun Yellow Frogia perustettiin vuonna 2019, oli aiemman kokemuksen pohjalta täysin selvää, että IT-palvelut otetaan TNNetiltä. Uuden yrityksen käyttöön saatiin pian tietoliikenneyhteydet, laitesalipalvelut ja laadukkaat tietoturvatuotteet. Nykyään Yellow Frog käyttää TNNettiä yhteistyökumppaninaan kaikissa virtualisoinneissa sekä verkkoratkaisuissa loppuasiakkaille.

Se mikä luvataan, se myös pitää. TNNetin ammattitaito on omaa luokkaansa verrattuna muihin. 

juho mikkonen
Omistaja,
Yellow Frog Solutions Oy

TNNet oli varma valinta

Yhteistyö TNNetin ja Juho Mikkosen välillä alkoi jo vuosia ennen Juhon siirtymistä Yellow Frogin toiseksi omistajaksi. Edellisessä yrityksessä etsittiin laitesalipalveluiden osalta uutta yhteistyökumppania, ja TNNetin nimi pomppasi nopeasti esille. Yhteistyötä ruvettiin hiomaan TNNetin myyjän Teemu Bogdanoffin kanssa, ja se saatiinkin käyntiin nopealla aikataululla. Sopimus piti sisällään palvelimien siirrot TNNetin laitesaliin Jyväskylän Datavault Kanavuoreen. Siirto onnistui täysin ongelmitta ja juuri sovitun mukaisesti.

Juhon perustaessa Yellow Frogia Tomi Törmälän kanssa vuonna 2019, ei hänelle ollut epäselvää, mistä ottaa tarvittavat IT-palvelut uudelle yritykselle. Soitto Teemulle, ja Yellow Frogin käyttöön saatiin pian tietoliikenneyhteydet, laitesalipalvelut ja laadukkaat tietoturvatuotteet. Nykyään Yellow Frog käyttää TNNettiä yhteistyökumppaninaan kaikissa virtualisoinneissa sekä verkkoratkaisuissa loppuasiakkaille.

Hedelmällistä yhteistyötä

Juho Mikkonen kertoo, että TNNetin erottaa muista operaattoreista palvelualttius sekä aito auttamisen halu. Suurimpana asiana hän näkee joustavuuden.

”Yhteistyö on aina sujunut erittäin hyvin. Asioihin palataan sovitun mukaisesti sekä aktiivisesti soitellaan perään ja tiedustellaan tilattujen palveluiden tilannetta. Meihin on myöskin oltu yhteydessä ennen kuin itse olemme havainneet mahdollisen vian”, Mikkonen kiittelee.

Entä mitä loppuasiakas hyötyy yhteistyöstä? 

”Asiakas saa meidän yhteistyön myötä erittäin varmatoimisia ratkaisuja erittäin hyvällä palvelulla. Ratkaisut on mitoitettu ja kartoitettu juuri asiakkaan tarpeeseen.”

Juho Mikkonen kertoo, että vaikka TNNetin ammattilaisilla virheitä joskus sattuukin, niin ne korjataan aina nopeasti. Lisäksi yhteistyöhön liittyviä toimintamalleja muokataan sen mukaan, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan uudelleen.

Asiakasta kuunnellaan aina, ja kaikki ideat sekä palautteet otetaan oikeasti huomioon.

juho mikkonen
Omistaja,
Yellow Frog Solutions Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on hurjan tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa, sillä tietoturvahyökkäyksen sattuessa kunnossa oleva varmuuskopiointi voi pelastaa koko liiketoiminnan. TNNetin varmistuspalvelu tallettaa datasi syvälle keskisuomalaisen kallion uumeniin, josta tietojen palauttaminen onnistuu nopeasti milloin vain.

Seuraavaksi

Kiinnostaako yhteistyö?

TNNetin yhteistyökumppanina saat suuren palvelurepun sekä rautaisen teknisen rajapinnan loppuasiakkaiden tueksi.

0103091301
myynti@tnnet.fi

Lisää asiakkaistamme