Varmuuskopiointi Salesforce Backup -palvelu

Salesforce Backup CRM-datan turvana

Salesforce Backup -palvelu

Sisältää
Salesforce Backup

Teknologiat
Veeam

Miksi tarvitset palvelua

  • Ensiluokkaista turvaa kriittiselle CRM-datalle
  • Varmuuskopiointi ehkäisee datan katoamisen taloudelliset ja maineelliset haitat
  • Vaivaton varmuuskoipiointipalvelu – hoidamme kaiken puolestasi

Mistä on kyse

Datan varmuuskopiointi on ennen kaikkea tietoturvatoimi. Oikein tehty varmuuskopiointi mahdollistaa toipumisen kyberhyökkäyksestä jopa täysin ilman datan häviämistä. Salesforcen data tulee turvata erillisellä backup-palvelulla, sillä Salesforce ei varmista asiakkaansa CRM-dataa. TNNetin Salesforce-varmistuspalvelu tallettaa tiedot turvalliseen Datavault Kanavuoren palvelinsaliin. Varmuuskopiointi on vaivatonta, sillä se tehdään automaattisesti asiakkaan valitseman aikaikkunan sisällä. Tiedostojen palautus varmuuskopiosta onnistuu tarvittaessa nopeasti.

Hyvä tietää Salesforce Backup -palvelusta


Yleistä Salesforce-varmistuspalvelusta

Salesforce lisensoidaan käyttäjien mukaan siten, että kaikki aktiiviset salesforce-käyttäjät tulee olla lisensoituna. Lisenssit on ostettava aina vuodeksi kerrallaan, ja niiden minimäärä on 10 käyttäjää. Lisenssit voi hankkia joko itse tai TNNetin kautta.

TNNetin vastuulla Salesforce backupin tapauksessa on tuottaa Salesforce backup -palvelin ja huolehtia siitä, että varmistuspalvelin käynnistyy ja sillä on levytilaa sekä toimiva internetyhteys. Lisäksi TNNet huolehtii itse varmistuspalvelimen tietoturvasta suorittamalla sekä palvelimen että Veeamin päivityksiä.


Älä unohda CRM-datan varmuuskopiointia!

TNNetin varmuuskopiointiratkaisu minimoi riskit. Varmista Salesforce-datat TNNetin datakeskukseen, ja pidä liiketoiminta rullaamassa!