Hosting

Yrityksen hostingpalvelut

Hostingpalvelut

Sisältää
Kotisivutila
Sähköposti
Domain
M365

Teknologiat
Microsoft
IMAP
Hostcontrol

Miksi tarvitset palvelua

 • Luotettava pohja yrityksen verkkonäkyvyydelle
 • Kokonaisvaltaiset hosting-ratkaisut
 • Nopea apu ongelmatilanteissa

Mistä on kyse

Meiltä saat yrityksellesi luotettavan kotisivutilan sekä tietoturvallisen alustan verkkotunnuksille, nimipalveluille, tietokannoille ja sähköpostipalveluille. Tuotamme hostingpalvelun korkean turvallisuuden konesalista Datavault Kanavuoresta Keski-Suomesta. TNNetin hostingasiakkailla kapasiteettia riittää ja levykiintiö on joustava, sillä maksat vain sovitusta tilasta. Me pidämme käyttömääriä silmällä puolestasi ja ilmoitamme, mikäli tila ylittyy. Palvelu on mahdollista toteuttaa tarvittaessa täysin ylläpidettynä. Palveluvalikoimaamme sisältyvät myös Microsoft M365 -palvelut.

Nämä yritykset käyttävät palveluamme

Sinun haasteesi

 • Et saa riittävää palvelua nykyiseltä hosting-toimittajaltasi.
 • Sivustosi on hakkeroitu, mikä avuksi?
 • Et pysty muokkaamaan hosting-palveluitasi.
 • Roskaposti aiheuttaa ongelmia.

Meidän ratkaisumme

 • Tekninen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua hosting-palveluun liittyen.
 • Autamme selvittämään, mistä hakkerit pääsivät läpi. Tarjoamme myös WordPressin päivityspalvelua, jolla kotisivujen tietoturva pysyy ajan tasalla.
 • Hostcontrol on järjestelmä, jonka kautta pystyt hallitsemaan kotisivutilaa, sähköposteja ja domaineja.
 • TNNetiltä saat optimoidut ja tarkat roskapostinsuodattimet.

Microsoft 365 on enemmän kuin tavallinen sähköpostipalvelu

Microsoft 365 -pilvipalvelu tuo käyttöösi yritystason sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut. Monipuolisen työkaluvalikoiman ansiosta työnteko on tehokasta ja vaivatonta missä ja milloin vain.

M365-ratkaisuista hyötyvät kaikenkokoiset organisaatiot aina työntekijöistä IT-osastoon asti. Palvelut skaalautuvat yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin, ja laskutusmuotona toimii hyvin ennustettavissa oleva käyttöön perustuva kuukausilaskutus.

Lue miten asiakkaat ovat hyötyneet palveluistamme

Nyppiikö nykyinen hosting-toimittaja?

Etkö saa apua ongelmatilanteessa, eivätkä palvelut pelaa? TNNetin hosting-palveluissa tekninen rajapintamme auttaa ongelmassa kuin ongelmassa nopeasti. Ota yhteyttä!

Hyvä tietää hosting-palveluista


Mikä on TNNetin hosting-palvelu?

Hosting-palvelussa on mahdollista ulkoistaa yrityksen kotisivutilan ja sähköpostilaatikoiden ylläpito TNNetin vastuulle. Palveluun kuuluu myös sähköpostilaatikoiden ja nimipalveluiden hallintaportaali. Palvelu on toteutettu varmennetulla jaetulla ympäristöllä. Palveluun on sisällytetty kuormantasaus, joka mahdollistaa suuret kävijämäärät yrityksen kotisivuilla. Mahdollisissa ongelmatilanteissa asiakkaalla on käytössä nopea asiakaspalvelu puhelimitse tai sähköpostitse.


Ominaisuudet:

 • Hostcontrol-hallintapaneeli
 • Sähköpostiturva
 • Webmail
 • SSL-sertifikaatti
 • DNSSEC
 • Automaattinen domainin uusiminen
 • Joustava levytila

Katso myös nämä

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Yksityinen pilvi

Kun yrityksen data ei sovellu julkiseen pilveen, on privaattipilvi turvallisin vaihtoehto erityistä suojaa vaativille IT-palveluille. Rakennamme pilven aina tapauskohtaisesti, ja otamme huomioon kaikki poikkeuksellista tietoturvaa ja verkkoliikennettä koskevat vaatimukset.

Tietoturvapalvelut

Toimiva tietoturva suojaa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuudessaan. TNNetin tietoturva ei ole vain yhden palvelun tai tuotteen ratkaisu, vaan se muodostaa kerroksittaisen suojakilven koko liiketoiminan ympärille. Ota tietoturvakumppaniksi TNNet, ja jätä hyvästit tietoturvan heikoille lenkeille!

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on hurjan tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa, sillä tietoturvahyökkäyksen sattuessa kunnossa oleva varmuuskopiointi voi pelastaa koko liiketoiminnan. TNNetin varmistuspalvelu tallettaa datasi syvälle keskisuomalaisen kallion uumeniin, josta tietojen palauttaminen onnistuu nopeasti milloin vain.

Asiakastarina

Jykia Oy – Luottamus ja laatu takaa yhteistyön

”Kun yhteistyökumppani tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa asiakaspalvelua, saadaan niin toimitus- kuin vikatilanteisiinkin ripeää reagointia”