Asiakastarinat Jykia Oy – Luottamus ja laatu takaa yhteistyön

Jykia Oy – Luottamus ja laatu takaa yhteistyön

Jykia Oy

Toimiala
Kiinteistöala

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet
Hosting
Varmuuskopiointi
Tietoturvapalvelut
Sisäverkko

Yrityksestä

Jykia  kehittää, omistaa, vuokraa sekä rakennuttaa toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Keski-Suomessa Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueilla. 
Jykia on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuoden ajan, ja sen tärkeimpänä tehtävä on kehittää työpaikka-alueita ja yrityspuistoja tarjoamalla yrityksille ja niiden työntekijöille toimivia toimitilaratkaisuja. Jykian omistaa Jyväskylän kaupunki yhdessä Laukaan ja Muuramen kuntien kanssa, ja sen palveluksessa on kuusi työntekijää.

Asiakkuudesta

TNNetin ja Jykian yhteistyö on kasvanut vuosien varrella alkutilanteen yhdestä tietoliikenneratkaisusta kokonaisvaltaisiin tietoverkkoratkaisuihin. TNNet toimittaa suurimpaan osaan Jykian omistamista kiinteistöistä tietoliikenneyhteydet, sisäverkon aktiivilaitteet, palomuuripalvelut sekä niihin kohdistuvat ylläpitopalvelut. Jykialla yhteistyöstä vastaa asiakkuuspäällikkö Kirsi Kautola.

TNNetin kanssa tiedämme, että annetut toimeksiannot ja tilaukset hoidetaan sovittuun aikaan ja laadukkaasti.

kirsi kautola
Asiakkuuspäällikkö,
Jykia Oy

Palvelu on erittäin asiakaslähtöistä

Jykia vaatii yhteistyökumppaniltaan nopeaa reagointia, asiakaslähtöisyyttä sekä joustavuutta, ja tähän tarpeeseen TNNet vastaa erinomaisesti.

”Valitsimme TNNetin kumppaniksi, koska he ovat paikallinen toimija, ketterä menetelmissään ja heiltä saa erittäin asiakaslähtöistä palvelua. Suunnitteluvaiheessa TNNet haki meille parasta mahdollista ratkaisua toteuttaa verkot ja palvelut toimipisteillemme”, kertoo asiakkuuspäällikkö Kirsi Kautola.

Pisteitä kustannustehokkuudesta

Kirsi kiittelee TNNetin ylläpitoa. Ylläpito toimii kokonaisvaltaisesti sovitun palvelutason mukaisesti.

”Yhteydet ja ylläpito on toteutettu kustannustehokkaasti ja varmasti. Verkon redundanttisuus on huomioitu, kun palveluita on toimitettu toimipisteisiin.
Liiketoiminnalle ja työskentelylle ei ole verkon mahdollisissa ongelmatilanteista aiheutunut katkoja.”

Ripeää reagointia

TNNetin tarjoamaan asiakaspalveluun ollaan Jykialla tyytyväisiä.

”Kun yhteistyökumppani tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa asiakaspalvelua, saadaan niin toimitus- kuin vikatilanteisiinkin ripeää reagointia”, Kirsi Kautola kertoo.

”Tarvitsemme kumppanin, johon voimme luottaa. TNNetin kanssa tiedämme, että annetut toimeksiannot ja tilaukset hoidetaan sovittuun aikaan ja laadukkaasti.”

TNNetillä palvelulla on ”kasvot”, ja asiointi on tuttujen henkilöiden kanssa helppoa.

kirsi kautola
Asiakkuuspäällikkö,
Jykia Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Hosting

Webhotellilla varmistat yrityksesi näkyvyyden internetissä. TNNetin hostingpalvelut perustuvat vankkaan kokemukseen yli 20 vuoden ajalta. Meille hosting tarkoittaa pätkimättömiä yhteyksiä, kovaa suorituskykyä sekä harvinaisen nopeaa tukea.

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Tietoturvapalvelut

Toimiva tietoturva suojaa yrityksen IT-ympäristön kokonaisuudessaan. TNNetin tietoturva ei ole vain yhden palvelun tai tuotteen ratkaisu, vaan se muodostaa kerroksittaisen suojakilven koko liiketoiminan ympärille. Ota tietoturvakumppaniksi TNNet, ja jätä hyvästit tietoturvan heikoille lenkeille!

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on hurjan tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa, sillä tietoturvahyökkäyksen sattuessa kunnossa oleva varmuuskopiointi voi pelastaa koko liiketoiminnan. TNNetin varmistuspalvelu tallettaa datasi syvälle keskisuomalaisen kallion uumeniin, josta tietojen palauttaminen onnistuu nopeasti milloin vain.

Seuraavaksi

Asiakaslähtöistä palvelua vuodesta toiseen

Asiakaslähtöinen palvelu on TNNetin toiminnan ydin, jonka ansiosta asiakkaiden tyytyväisyys on taattu.

Lisää asiakkaistamme