M365

Microsoft 365 -palvelut mutkattomasti

Microsoft 365

Sisältää
Microsoft M365

Teknologiat
Microsoft M365

Miksi tarvitset palvelua

  • Monipuoliset ja kehittyneet M365-työkalut sujuvaan työntekoon
  • Nopeasti skaalautuva palvelu
  • Aika- ja paikkariippumattomuus pilvipohjaisten sovellusten ansiosta

Mistä on kyse

Microsoft 365 (entinen Office 365) on lisenssipohjainen palvelu, joka tarjoaa kaikki moderniin työhön tarvittavat työkalut ja sovellukset. Koska Microsoft 365 on täysin pilvipohjainen ratkaisu, se on jatkuvasti ajan tasalla ja laajenee uusilla ominaisuuksilla. Joustavan skaalautuvuuden ansiosta Microsoft 365 toimii tukena kasvavan yrityksen laajentumiselle. M365-palvelusta löydät seitsemän eri palvelupakettia ja liudan lisäpalveluita, joilla saat Microsoft M365:stä täyden hyödyn irti.

Hyvä tietää Microsoft 365-palvelusta


Lisätietoa M365-paketeista

Meiltä saat kattavasti kaikki Microsoftin M365-paketit. Tarjoamme kuukausittaisia lisenssejä ilman pitkäaikaista sitoutumista, jolloin lisenssit joustavat organisaation tarpeen mukaan henkilöstön määrän tai lisenssitarpeiden muuttuessa.

On hyvä muistaa, että Microsoft ei suojaa tietoja, eikä M365-palvelussa olevaa dataa ole oletusarvoisesti varmuuskopioitu. M365-palveluihin on mahdollista ostaa lisäpalveluna esimerkiksi TNNetin sähköpostin tietoturva ja koko M365-ympäristön varmuuskopiointi.


Tilaa Microsoft 365-palvelut näppärästi TNNetiltä

Microsoftin 365-palvelut on erittäin helppo ottaa käyttöön. Palveluiden siirto toiselta toimijalta ei vaadi suuria katkoksia, vaan muutoksen saa tehtyä Microsoftin portaalista muutamalla napin painalluksella. Siirretäänkö yrityksesi Microsoft-palvelut TNNetin asiantuntevaan hoitoon?