Asiakastarinat Symbio Finland Oy –  Luotettavuuden ja ketteryyden kautta kestävä asiakassuhde

Symbio Finland Oy –  Luotettavuuden ja ketteryyden kautta kestävä asiakassuhde

Symbio Finland Oy

Toimiala
Ohjelmistokehitys
Laadunvarmistus

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet
Sisäverkko

Yrityksestä

Symbio on globaali ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistusyritys. Vahva osaaminen kulutuselektroniikasta ja teollisuudesta, yhdistettynä ketterään ja asiakaskeskeiseen toimintatapaan tekee Symbiosta ainutlaatuisen tuotekehityskumppanin. 

Asiakkuudesta

Symbion ja TNNetin tarina alkoi vuonna 2007. Tällöin Symbion edeltäjän Flanderin palomuuritoimittaja Citadec kehotti valitsemaan yhteydet pienemmältä operaattorilta, sillä yhteistyö operaattorin kanssa olisi näin vaivattominta. Symbio valitsi operaattorikseen TVP Networksin, jonka TNNet  osti vuonna 2010. Symbiolla yhteistyön onnistumisesta vastaa Head of IT, Security & Quality, Markus Aittola.

Toimiessamme asiakkaidemme tuotekehityskumppanina arvostamme teknisesti osaavaa operaattoria, jonka tarjoamiin alustoihin ja ratkaisuihin voi luottaa.

markus aittola
Head of IT,
Security & Quality,
Symbio Finland Oy

Palveluhalukas ja ketterä

Yhteistyötä verkkotoimittajan kanssa on kehitetty vuosien varrella. Markus mainitseekin, että Symbion kokoluokassa olevalle yritykselle TNNet on juuri sopiva kumppani ketteryytensä sekä palveluhalukkuutensa takia. Tarvetta vaihtaa isompaan operaattoriin ei ole tullut.

”Yhteistyö on ollut erittäin helppoa. Yhteyttä saa aina sovittujen kanavien kautta, ja TNNet on jopa tehnyt integraatioita Symbion tietojärjestelmiin, jotta yhteydenpito on helpompaa”, Markus kertoo.

Mikään ei jää ratkaisematta

Symbio arvostaa kumppanuudessa joustavuutta. Markus toteaa, että TNNetiltä Symbio ei ole koskaan saanut ”tätä emme kykene ratkaisemaan” -vastausta. Tämä kertoo paljon TNNetin toimintatavasta, jossa asiakkaalle toimitetaan ratkaisu keinolla millä hyvänsä.

Viimeisempänä Symbio kilpailutti palomuuriratkaisunsa vuonna 2020, jossa laadukkaimman ja kilpailukykyisimmän hinnan tarjosi TNNet Juniperin palomuuriratkaisua käyttäen.

”Tekninen osaaminen ja olemassa oleva luottamus sekä yhteistyö ratkaisi palomuuriratkaisun valinnan. TNNet tarjosi meille parhaan ratkaisun, ja saamme heiltä nopeaa ja selkeää apua ongelmatilanteissa”, Markus toteaa.

Myös vikatilanteet hoidetaan ensiluokkaisesti

Ongelmatilanteita tulee kaikilla operaattoreilla, mutta TNNetin tapa hoitaa vikatilanteet, kertoo yhden syyn Symbion pitkään historiaan TNNetin kanssa.

”Vikatilanteita sattuu, mutta tapa millä TNNet tiedottaa vikatilanteista on ensiluokkaista. TNNet ilmoittaa joskus vikatilanteesta ennen kuin itse edes huomaamme sitä. Jos meidän pitää olla yhteydessä TNNetiin vikatilanteessa, yhteyden saa heihin nopeasti ja ilmoituksiin reagoidaan heti sekä tehokkaasti.”

Proaktiivinen asenne saa myös kiitosta Markukselta. Kun Symbiolla vaihtui IT-johtaja, TNNet alkoi kehittämään asiakassuhdetta uudelleen ja tarkisteli uuden IT-johtajan kanssa nykyiset palvelusopimukset ajantasaiseksi. Asiakassuhde saatiin rakennettua uuden henkilön kanssa, ja yhteistyö jatkui eteenpäin.

TNNet on ketterä kumppani. Suosittelen!

markus aittola
Head of IT,
Security & Quality
Symbio Finland Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Tarvitsetko luotettavan alustan tuotekehitykselle?

Tuotekehitys ilman tukea huonoilla alustoilla aiheuttaa ärtymystä ja rahan menetystä. TNNetin toimivilla alustoilla tuotekehitys sujuu ja tulosta syntyy.

0103091301
myynti@tnnet.fi

Lisää asiakkaistamme