Asiakastarinat Pokas Oy – Langattoman verkon superkäyttäjät

Pokas Oy – Langattoman verkon superkäyttäjät

Pokas Oy

Toimiala
Rakennusala

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet
Hosting
Sisäverkko

Yrityksestä

Pokas on suomalainen avainlippuyritys, joka tarjoaa ikkuna- ja oviremontteja kuluttajille ympäri Suomen. Pokasilla on tytäryhtiö Talos Oy, joka tarjoaa kuluttajilla sähköremontteja sekä aurinkopaneeleita. Palvelut toimivat ”avaimet käteen”- periaatteella. Toiminnan kulmakivi on tyytyväinen asiakas kaikessa toiminnassa!

Asiakkuudesta

Aikaisemman operaattorikumppanin ratkaisu ei ollut Pokasille tarpeeksi varma, ja se näkyi tietoliikenneyhteyden katkoksina kriittiseen toimistoaikaan. Ongelmista aikansa kärsittyään Pokasin Tim Huovinen sai tarpeekseen ja otti yhteyttä TNNetiin. Nykyään TNNet huolehtii, että Pokasin toimipisteessä tietoliikenneyhteydet ja sisäverkon palvelut toimivat vaatimissakin oloissa raudanlujien ammattilaisten käytössä.

Voimme suositella TNNet Oy:tä muillekin yrityksille, jotka arvostavat operaattorin toiminnassa henkilökohtaista palvelua sekä nopeutta.

tim huovinen
Pokas Oy

Palveluvarmuutta paikalliselta toimijalta

Pokas Oy:n Tim Huovinen valitsi TNNetin kumppanikseen monien suosittelijoiden perusteella. Paikallinen toimittaja osoittautui sopivaksi vaihtoehdoksi heidän tarpeisiinsa.

”Arvostamme TNNetissä palveluvarmuutta sekä sitä, että heidät saa aina kiinni ja ammattilainen vastaa heti tarpeisiimme”, kommentoi Tim.

”Toimipisteemme tarvitsee vaativaa tietoliikenneyhteyttä sekä toimivaa langatonta verkkoa. Yrityksemme toiminta on erittäin riippuvainen toimivasta yhteydestä, ja katkoksiin ei ole varaa”, jatkaa Tim Huovinen.

Asennuspalvelu vakuutti

Kun valinta oli tehty ja tuli aika toimittaa tietoliikenneyhteys asiakkaalle, TNNet sai asennuksesta kiitosta asiakkaaltaan.

”Saimme todella asiantuntevaa asennuspalvelua ”avaimet käteen” -toimituksen muodossa. Asennus oli erittäin ihmisläheinen, ja saimme heti maanläheisen vastauksen tyhmiinkin kysymyksiin.”

”Voimme suositella TNNet Oy:tä muillekin yrityksille, jotka arvostavat operaattorin toiminnassa henkilökohtaista palvelua sekä nopeutta”, tiivistää Tim Huovinen lopuksi.

Saimme todella asiantuntevaa asennuspalvelua ”avaimet käteen” -toimituksen muodossa.

tim huovinen
Pokas Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Hosting

Webhotellilla varmistat yrityksesi näkyvyyden internetissä. TNNetin hostingpalvelut perustuvat vankkaan kokemukseen yli 20 vuoden ajalta. Meille hosting tarkoittaa pätkimättömiä yhteyksiä, kovaa suorituskykyä sekä harvinaisen nopeaa tukea.

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Pätkivällä sisäverkolla työ ei onnistu. Olisiko aika muuttaa tilanne?

Pätkivän sisäverkon kanssa ei kannnata jäädä odottelemaan. Me teemme muutoksesta helppoa ja päivitämme sisäverkon paremmaksi kuin ennen!

0103091301
myynti@tnnet.fi

Lisää asiakkaistamme