Asiakastarinat Pentik Oy – säästöjä ja toimintavarmuutta SD-WAN-ratkaisulla

Pentik Oy – säästöjä ja toimintavarmuutta SD-WAN-ratkaisulla

Pentik Oy

Toimiala
Vähittäiskauppa
Tukkuliike

Ratkaisut
SD-WAN
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet
Sisäverkko

Yrityksestä

Pentik Oy on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1971 Anu ja Topi Pentikäisen toimesta. Pentik on monipuolisen sisustamisen designtalo. Pentikillä on 3 omaa suunnittelijaa, jotka suunnittelevat tekstiili-, sisustus- ja kattaustuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Pentikillä on kymmeniä myymälöitä ympäri Suomen sekä päätoimipiste, joka sijaitsee Posiolla. Yhteistyöstä Pentikillä vastaa tietohallintapäällikkö Oula Harjukelo.

Asiakkuudesta

Yhteistyö Pentik Oy:n kanssa alkoi, kun he etsivät uutta kumppania tietoliikenneverkkojen sekä palomuurien ylläpitoon. Pentik lähti hakemaan uudella ratkaisulla kustannussäästöjä ja toimintavarmuutta sekä sujuvaa etätyöskentelyä. Kilpailutuksen jälkeen Pentik valitsi TNNetin uudeksi verkkotoimittajakseen. Uusi yritysverkko luotiin käyttäen Sophoksen SD-WAN -ratkaisua.

TNNetin Pentik Oy:lle toimittama verkkoratkaisu sisältää seuraavat komponentit:

  • Kustannustehokas SD-WAN-ratkaisu jokaiseen myymälään
  • Tietoturvalliset kahdennetut palomuuriratkaisut
  • Langattomien verkkojen tukiasemat

Tarjous oli edullinen verrattuna kilpailijoihin. Tykkäsin myös myyntiprosessista, joka oli rehellinen ilman tyhjiä lupauksia ja piilokustannuksia.

oula harjukelo
Tietohallintopäällikkö,
Pentik Oy

Oula Harjukelo ei peittele referenssivideolla tyytyväisyyttään TNNettiin IT-infrakumppanina.

TNNet on meille sopivan kokoinen kumppani. Heillä on ketteryyttä ja mahdollisuus reagoida nopeasti liiketoiminnan tarpeisiin.

oula harjukelo
Tietohallintopäällikkö,
Pentik Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

SD-WAN

Työtä tehdään nykypäivänä missä vain ja milloin vain. Yrityksen tietoverkon tulee toimia ja suojata käyttäjää paikasta ja ajankohdasta riippumatta. SD-WAN on moderni ratkaisu, jolla luomme vahvan ja tietoturvallisen verkon liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Haluatko kuulla lisää SD-WAN-ratkaisusta?

SD-WAN-ratkaisumme avulla sinulla on vapaus valita niin toimija, liittymä kuin hinta. Ota yhteyttä alta ja jutellaan lisää!

Lisää asiakkaistamme