Asiakastarinat KV Turva Oy – Turvallisuuden takana luotettava kumppani

KV Turva Oy – Turvallisuuden takana luotettava kumppani

KV Turva Oy

Toimiala
Turvallisuusala

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Sisäverkko

SD-WAN

Yrityksestä

KV Turva on täysin kotimainen yksityisomistuksessa oleva turvallisuusalan yritys, jonka missiona on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta turvallisuuspalvelua asiakkailleen. KV Turva:n perusperiaatteena on asiakkaiden palvelutarpeeseen vastaaminen kaupan alan ja turvallisuusalan uusimpien innovaatioiden yhdistelmillä. KV Turva ja TNNet tuottavat yhteistyössä KV Turvan asiakkaille etävalvontapalveluita ympäri Suomen. Palveluiden avulla kohdetta voidaan turvatekniikkaa hyödyntäen valvoa ilman fyysistä läsnäoloa.

Asiakkuudesta

KV Turvan ja TNNetin yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin KV Turva kilpailutti tietoliikenneyhteydet eri valvontakohteisiin sekä omaan valvontakeskukseensa. Yhteyksien toimittajaksi valittiin TNNetin, ja näin toiminta yhdessä turvallisuuden hyväksi sai alkunsa. TNNet tuottaa tietoturvalliset tietoliikenneyhteydet, palomuuripalvelut ja pilvipalvelut KV Turvan palvelutarpeisiin. Yhteistyöstä vastaa KV Turvan puolelta yksikön päällikkö Joonas Berg. 

Vasteajat sekä ongelmaratkaisukyky ovat TNNetin vahvuuksia palveluntuottajana.

joonas berg
Yksikön päällikkö,
KV Turva Oy

Yhteistyönä parempia ratkaisuja

Jatkumona verkkoasiakkuudelle TNNet ja KV Turva päätyivät kehittämään yhteistyössä parempia ratkaisuja KV Turvan valvontakohteisiin. Aikaisemmin KV Turva toimitti itse reititinratkaisut loppuasiakkaalle, jolloin se myös oli vastuussa reitittimen toiminnasta. Tilalle luotiin kestävä ratkaisu, jossa TNNet toimittaa tietoliikenneratkaisun kokonaisvaltaisesti yhteyden ja reitittimen sisältäen.

”TNNet tuotti lisäarvoa toiminnallisten ratkaisujen ja tietoturvan puolelta. TNNetin kanssa saamme toteutettua loppuasiakkaalle aina tasalaatuista palvelua sekä minimoitua riskit. Näin laatu pysyy korkealla”, kommentoi yksin päällikkö Joonas Berg. 

Erinomainen tekninen tuki

Joonas kertoo, että yhteyskatkoja on ollut erittäin vähän sen jälkeen, kun kokonaisvastuu on siirretty TNNetille. Keskitys on tuonut helppoutta myös vianratkaisuihin, sillä ongelmatilanteissa tarvitsee nykyään olla yhteydessä vain yhteen operaattoriin.

KV Turva arvostaa TNNetin heille tarjoamaa teknistä rajapintaa. Tekninen rajapinta on mahdollista saada kiinni nopeasti ja vaivattomasti sekä apu on saatavilla heti. Tekninen asiakaspalvelu tuntee asiakkaan, jolloin aikaa ongelmatilanteissa ei mene eri henkilöiden välillä pompotteluun.

”Vasteajat sekä ongelmaratkaisukyky ovat TNNetin vahvuuksia palveluntuottajana. Jos jokin asia ei toimi, vika hoidetaan aina henkilökohtaisesti heti, eikä meitä jätetä oman onnemme nojaan ongelman kanssa. Asiat hoituu nopeasti, koska voimme puhua aina asiantuntijan kanssa”, kommentoi Joonas Berg

Sovitusta pidetään kiinni

Joonas kiittää myös TNNetiä avoimuudesta. TNNetiltä kerrotaan heti suoraan, mikä on pielessä, eikä asian kanssa kierrellä. Kiitosta saa myös asennuspalvelu. Yhteistyössä sovitut aikataulut uusien ratkaisujen asennuksille pitävät aina.

”Voimme suositella TNNet Oy:tä muillekkin turvallisuusalan yrityksille. Jos yritykset hakevat laatua, toiminnallisuutta sekä vahvaa asiakkaan ratkaisujen tuntemusta, TNNet on oikea vaihtoehto”, tiivistää Joonas Berg.

Jos jokin ei toimi, vika hoidetaan aina henkilökohtaisesti heti. Meitä ei jätetä oman onnemme nojaan asian kanssa.

joonas berg
Yksikön päällikkö,
KV Turva Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

SD-WAN

Työtä tehdään nykypäivänä missä vain ja milloin vain. Yrityksen tietoverkon tulee toimia ja suojata käyttäjää paikasta ja ajankohdasta riippumatta. SD-WAN on moderni ratkaisu, jolla luomme vahvan ja tietoturvallisen verkon liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Tarvitsetko turvallisia tietoliikenneyhteyksiä?

Maksimoi turvallinen liiketoiminta TNNetin turvallisilla tietoliikenneyhteyksillä ja laadukkailla palomuuriratkaisuilla. Ota yhteyttä!

+358 40 123 4567
myynti@tnnet.fi

Lisää asiakkaistamme