Asiakastarinat Are Oy – Kiinteistöautomaation ylläpito virtuaalipalvelimien avulla

Are Oy – Kiinteistöautomaation ylläpito virtuaalipalvelimien avulla

Are Oy

Toimiala
Talotekniikka

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Virtuaalipalvelimet
Datavault

Yrityksestä

Are Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Are Oy tarjoaa ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon. Arella työskentelee 3500 talotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto on 440 miljoonaa euroa. Heillä yhteistyöstä vastaa automaatioasiantuntija Matti Välitalo.

Asiakkuudesta

Yhteistyö TNNetin ja Aren välillä aloitettiin ensin tietoliikenneyhteyksistä, mutta onnistumisien ja teknisen osaamisen myötä sitä on jatkettu laitesalipalveluihin Jyväskylän Kanavuoresta. Näiden palveluiden avulla pystytään liittämään Aren monet ylläpidettävät kiinteistökohteet ja niiden talotekniikka valvonnan piiriin.

TNNetin tuottamat palvelut Are Oy:lle: 

Tietoliikenneratkaisut
– Virtuaalipalvelimet
– Datavault Kanavuori
– Palomuuripalvelu

Are Oy:n Matti Välitalo kertoo yhteistyöstä lisää alla olevalla referenssivideolla:

TNNetiä on todella helppo lähestyä. Saan tarvitsemani kaverin nopeasti kiinni sen sijaan, että pitäisi puhelinpalvelun kautta odotella päivä tai pari kontaktia asiantuntijaan.

matti välitalo
Automaatioasentaja,
Are Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Datavault

Konesalimme Jyväskylässä toimii Puolustusvoimien entisessä luolastossa jykevän kallion suojissa. Datavault Kanavuori on valintasi, jos etsit hiilineutraalisti tuotettua vahvaa suorituskykyä ja parasta mahdollista turvaa.

Seuraavaksi

Miltä kuulostaisi kiinteistöautomatiikka pilvipalveluna?

Are Oy on kehittänyt kiinteistöautomatiikkapilvensä TNNetin virtuaalipalvelimien päälle. Näin saatiin aikaan laadukas ratkaisu, josta myös loppuasiakas voi nauttia.

Lisää asiakkaistamme