Asiakastarinat Procemex Oy – Kansainvälistä kaupankäyntiä

Procemex Oy – Kansainvälistä kaupankäyntiä

Procemex Oy

Toimiala
Teollisuus

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Datavault
Hosting
Sisäverkko

Yrityksestä

Procemex on kansainvälinen markkinajohtaja paperi-, sellu- ja painoteollisuuden konenäköjärjestelmissä. Procemex on erikoistunut älykameroiden, valaistusratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen radanvalvonnassa sekä vianilmaisujärjestelmissä. Yhtiö työllistää noin 70 henkilöä. Procemex on perustettu vuonna 2000, ja sen järjestelmiä on toimitettu lähes 900 kappaletta yli 50 maahan. Päätoimipaikka on Jyväskylässä, tuotekehitys Tampereella ja tytäryhtiöt USA:ssa, Japanissa ja Saksassa. Yhteistyöstä TNNetin kanssa vastaa Procemexin puolella palvelujohtaja Niko Niemelä. 

Asiakkuudesta

Yhteistyö yrityksien välillä on alkanut vuonna 2010, jolloin Procemex siirtyi TNNetin asiakkaaksi tietoliikenneyhteyksien osalta. Procemexin kasvun myötä yrityksen tarpeet kasvoivat myös tietoliikenne- sekä laitesalipalveluissa. Näihin tarpeisiin TNNet pystyi vastaamaan räätälöidyillä yritysverkkoratkaisuilla, joissa otettiin tarkkaan huomioon asiakkaan toive viiveettömästä sisäverkosta sekä tietoturvallisista laitesalipalveluista.

Arvostamme joustavuutta asioiden hoidossa.

niko niemelä
Palvelujohtaja,
Procemex Oy

Palvelun nopeus tärkeä tekijä

Luotettavat palvelut ja asiantuntijuus ovat olleet TNNetin vahvuuksia vuosien ajan. Palvelujohtaja Niko Niemelä kertoo, miksi Procemex on pysynyt niin pitkään TNNetin asiakkaana.

”Arvostamme toimittajaltamme joustavuutta asioiden hoidossa, asiantuntemusta sekä tietysti palvelun nopeutta, sillä tietoliikenneyhteydet ovat erittäin tärkeässä asemassa kansainvälisen kaupan ja etäpalveluiden onnistumisessa”, toteaa Niko Niemelä.

Procemexille tärkeitä ovat myös TNNetin tarjoama joustava palvelu ja hyvät vasteajat. Kun yhteydenotto on maanläheistä ja turha byrokratia jätetään pois, vaikeatkin tilanteet saadaan selvitettyä todella nopealla aikataululla.

Yhteyshenkilöt eivät vaihdu

Suurempia toimijoita ihmetyttää usein TNNetin henkilöstön koko ja se, miten palvelun laatu asiakasrajapintaan saadaan pidettyä hyvänä vuosi vuodelta. Tähän Procemexin Niko Niemelä kommentoi seuraavaa:

”Meille TNNetin kokoluokka on juuri sopiva, ja sitä kautta palvelualttius sekä joustavuus ovat pysyneet hyvänä. Kun yhteyshenkilöt eivät vaihdu, asiakkaana on helppo jatkaa siitä mihin edelliskerralla jäätiin. Esimerkiksi meidän puhelinoperaattorimme yhteyshenkilö on vaihtunut samana aikana viisi kertaa”, toteaa Niko Niemelä.

Yhteistyötä tukee molempien yrityksien keskinäisen kommunikaation helppous, joka auttaa kehittämään uusia palveluita Procemexin kasvavaan toimintaan maailmanlaajuisesti. Kun laatu ja hinta kohtaavat, edellytykset yhteistyölle ovat taatut.

Meille TNNetin kokoluokka on juuri sopiva.

niko niemelä
Palvelujohtaja,
Procemex Oy

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Datavault

Konesalimme Jyväskylässä toimii Puolustusvoimien entisessä luolastossa jykevän kallion suojissa. Datavault Kanavuori on valintasi, jos etsit hiilineutraalisti tuotettua vahvaa suorituskykyä ja parasta mahdollista turvaa.

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Hosting

Webhotellilla varmistat yrityksesi näkyvyyden internetissä. TNNetin hostingpalvelut perustuvat vankkaan kokemukseen yli 20 vuoden ajalta. Meille hosting tarkoittaa pätkimättömiä yhteyksiä, kovaa suorituskykyä sekä harvinaisen nopeaa tukea.

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Haluatko saada samanlaista palvelua kuin Procemex?

Yhdenkään yrityksen ei tarvitse taistella huonon palvelun kanssa. Me TNNetillä palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla tehokkuudella. Ota yhteyttä!

Lisää asiakkaistamme