Varmuuskopiointi Serverit ja työasemat

Serverien ja työasemien varmistuspalvelu

Serverit ja työasemat – varmistuspalvelu

Sisältää
Serverit
Työasemat
Backup

Teknologiat
Veeam

Miksi tarvitset palvelua

  • Tietoturvahyökkäyksen tai tietojen katoamisen vaikutukset saadaan kutistettua olemattomiin
  • Tiedot nopeasti käyttöön varmuuskopioista
  • Varmuuskopiot säilytetään Suomessa fyysisesti ja maantieteellisesti suojattuna

Mistä on kyse

Serverien ja työasemien varmistuspalvelu on vaivaton keino turvata datan säilyminen ja nopea käyttöönotto ongelmatilanteissa. Jos kyberhyökkäyksen sattuessa hyökkääjä onnistuu salaamaan palvelimien ja työasemien tiedostot, saadaan ne nopeasti käyttöön eri sijainnissa säilytetyistä varmuuskopioista. Työasemavarmistus pelastaa datan myös käyttäjien tekemien virheiden tai muiden vahinkojen osuessa kohdalle. Toteutamme servereiden ja työasemien backupin Veeamin varmistusratkaisuilla, ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti asiakkaan valitseman aikaikkunan sisällä. Data säilytetään korkean turvallisuuden palvelinsalissa Kanavuoren Datacenterissä keskellä Suomea.

Hyvä tietää servereiden ja työasemien varmistuspalvelusta


Yleistä servereiden ja työasemien varmistuspalvelusta

Varmuuskopion säilytysaikaa ja tiheyttä voidaan säätää palvelussa hyvin joustavasti. Vakiona määritämme backup-datan kierroksi 90 vuorokautta siten, että kerran viikossa otetaan palvelimesta aktiivinen täysvarmistus ja muina päivinä vain muuttuneet datat edellisestä backupista. Näin backup-ketju pysyy viikon mittaisena, eikä siitä tule liian virheherkkää. Vanhin backup-ketju poistetaan vasta, kun määritelty kiertoaika on kulunut, ja sen jälkeen otettu uusi aktiivinen täysvarmistus.

Asiakkaan on mahdollista tehdä palautustoimet omatoimisesti sellaiselta koneelta, jolle on asennettuna backup agent, tai hypervisorilta, jolla backupeja otetaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi kirjallisella työpyynnöllä tilata TNNetiltä haluamansa palautuksen.

Backup-tilasta laskutetaan kuukausittain perusmaksun lisäksi toteutuneen datakulutuksen mukaan. Datakulutuksella tarkoitetaan backupissa sijaitsevaa datan määrää, johon vaikuttaa muun muassa backupien säilytysajan pituus ja varmistettavalla palvelimella tapahtuvan datamuutosten määrä sekä muut varmistustöiden asetukset.


Varmistuksilla varautumista tulevaisuuteen

Backup-palvelumme takaa yrityksellesi turvallisen tulevaisuuden. Enää ei tarvitse pelätä inhimillisiä virheitä tai hukkuneita datoja, sillä kaikki varmistetut tiedot voidaan palauttaa!