Varmuuskopiointi M365 Backup -palvelu

M365-tiedot turvaan varmistuspalvelulla

M365 Backup -palvelu

Sisältää
M365 backup-palvelu

Teknologiat
Veeam

Miksi tarvitset palvelua

  • Liiketoiminnan jatkuminen on turvattu kyberhyökkäyksen tai vahingon sattuessa
  • Varmuuskopiot säilyvät korkean turvallisuuden laitesalissa Suomessa
  • Helpot ja nopeat palautukset varmuuskopioista

Mistä on kyse

Koska Microsoft ei varmuuskopioi asiakkaidensa dataa, jää tietojen varmistaminen täysin asiakkaan vastuulle. TNNetin M365-varmistuspalvelun avulla voit varmuuskopioida organisaation sähköpostin, OneDriven, Teamsin ja Sharepointin tiedot säilöön turvalliseen Datavault Kanavuoren palvelinsaliin. Varmuuskopiointi on vaivatonta, sillä tunnettu Veeamin varmuuskopiointiratkaisu suorittaa kopioinnit automaattisesti asiakkaan valitseman aikaikkunan sisällä. Tarvittaessa tietojen palautus varmuuskopiosta onnistuu nopeasti ja helposti.

Hyvä tietää M365 Backup -palvelusta


Yleistä M365-varmistuspalvelusta

Vastoin yleistä käsitystä, Microsoft ei vastaa palvelussaan olevasta datasta, eikä Microsoft varmuuskopioi dataa. M365-palvelussa on olemassa jonkin tasoinen versiohallinta ja lyhyt roskakori poistetulle datalle, mutta nämä eivät itsessään ole varmuuskopioita. Jos data esimerkiksi korruptoituu, tai sen katoaminen huomataan liian myöhään, ei data ole enää pelastettavissa ilman erillistä varmuuskopiota. TNNetin M365-backup -palvelussa data otetaan talteen Microsoftin pilvestä, ja tiedot on mahdollista palauttaa, vaikka Microsoftin palvelut olisivat saavuttamattomissa.

M365-varmistuspalvelussa voidaan varmuuskopioida organisaation sähköpostin, OneDriven, Teamsin ja SharePointin datat. M365-palvelu lisensoidaan käyttäjäkohtaisesti. Palvelussa voidaan määritellä tarkasti, mitkä käyttäjät tai datat halutaan varmuuskopioida. Datan säilytysaika on vuosi, ja sitä on mahdollista pidentää.


Varmistetaanko yrityksesi M365-palvelut?

Työnteko voi jatkua levollisin mielin, kun M365-data on varmistettu. Kopioidaanko tiedot turvaan Kanavuoreen? Ota yhteyttä alta!