Asiakastarinat Intrum sai TNNetistä luotettavan kumppanin sähköpostinvälitykseen

Intrum sai TNNetistä luotettavan kumppanin sähköpostinvälitykseen

Intrum Oy

Toimiala
Perintä- ja luottotietopalvelut

Ratkaisut
Palomuuri, Virtuaalipalvelin

Asiakkuudesta

Intrum Oy:llä sähköpostinvälitys on merkittävässä roolissa. Vuonna 2021 lähdettiin etsimään vaihtoehtoista toimintatapaa aiemman tilalle, ja uudeksi yhteistyökumppaniksi valikoitui TNNet. Yhteyshenkilönä TNNetin suuntaan toimii kehityspäällikkö Teemu Saarinen, joka vastaa työssään mm. laskureskontrajärjestelmien sekä laskun välityskanavien kehityksestä.

Tekninen toteutus toimii erittäin hyvin, eikä palveluun liittyviä häiriöitä ole ollut.

teemu saarinen
Kehityspäällikkö,
Intrum

TNNet vakuutti ensi metreiltä lähtien

Intrum Oy:llä ihastuttiin TNNetin asiantuntemukseen heti ensimmäisestä keskustelusta lähtien. Siitä alkoi yhteistyö, jonka Teemu Saarinen kiteyttää toteamukseen ”TNNet on erinomainen yhteistyökumppani”.

“TNNet vaikutti heti todella asiantuntevalta, ja erityisesti osaaminen sähköpostinvälityksessä ja palvelinten virtualisoinnissa vakuutti. Pidin siitä, että pääsimme saman tien keskustelemaan oikeiden henkilöiden kanssa, emmekä jääneet pyörimään liialliseen myyntipuhejargoniin.” 

“Konseptointi TNNetin kanssa oli tosi nopeaa ja tekninen keskustelu erittäin helppoa ja osaavaa. Testiympäristöä päästiin rakentamaan suorilta jaloilta, eli ote oli välittömästi mukavan käytännönläheinen”, Teemu kertoo.

Intrumin Teemu Saarinen on tyytyväinen TNNetin palveluun.

Viestit eivät jää välille

Palvelu toteutettiin hyvin räätälöidysti, minkä vuoksi siinä oli aluksi omat kiemuransa. Alkukankeuden jälkeen ei kuitenkaan mitään isompia ongelmia ole ilmennyt.  

”Olemme olleet luotettavuuteen todella tyytyväisiä. Tekninen toteutus toimii erittäin hyvin, eikä varsinaiseen palveluun liittyviä häiriöitä ole ollut. Korkeintaan muutostilanteissa on voinut olla jotain pientä hikkaa, mutta niihinkin on saatu selkeys nopeasti.”

”Jos vertaan TNNetin palvelua aiempiin sähköpostivälityksessä käyttämiimme operaattoripalveluihin, tulee meille loppuasiakaskontakteja esimerkiksi matkalla kadonneista sähköposteista nyt huomattavasti vähemmän.”

Vankka asiantuntemus yhteistyön pohjana

Teemu Saarinen kertoo arvostavansa TNNetissä erityisesti vahvaa asiantuntijuutta sekä luotattavuutta. Asiantuntijuuden taso pystytään myös ylläpitämään, ja vaikka henkilöstössä tulisi muutoksia, ymmärretään edelleen asiakkaan tarve ja toteutus. 

”Pidän myös TNNetin tavasta kommunikoida ilman turhia viiveitä. Niissä harvoissa ongelmatilanteissa reagointi on ollut nopeaa, virheet korjataan, eivätkä ne toistu uudelleen. Toiminta on siis luotettavaa myös siinä mielessä, että virheistä otetaan opiksi.”

TNNet mukaan suunnitelmiin

”Asiakassuhdetta ylläpidetään jatkuvasti, eikä yhteistyötä unohdeta. Nimetty yhteyshenkilömme Harri Oikari muistaa kysellä kuulumisiamme.”

”Jos kartoitamme jotain uutta, niin mielellään otamme TNNetin suunnitelmiin mukaan. Olemme saaneet hyvää asiantuntemusta myös muihin mahdollisiin tarpeisiin. Nyt täällä Intrumin IT-osastolla pilvipalvelut kiinnostavat vahvasti”, valottaa kehityspäällikkö Teemu Saarinen.

Tietoa yrityksestä

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Virtuaalipalvelimet

Jos etsit asiakaslähtöistä pilvipalvelua, on TNNetin virtuaaliratkaisu sinua varten. Me toteutamme virtuaalipalvelimet tapauskohtaisesti aina yrityksen tarpeita kuunnellen. Tueksi palvelun käyttöön saat tietysti huipputason tekniset asiakaspalvelijat. Kerro meille tarpeesi, me toteutamme sen!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Seuraavaksi

Jäävätkö sähköpostit välille?

Luotettavasti toimiva sähköposti on liiketoiminnalle välttämätön asia. Ota yhteyttä meihin, niin laitetaan mailit kulkemaan!

Lisää asiakkaistamme