Asiakastarinat Hotelli Alba – TNNetiltä riennetään apuun vaikka vettä pitkin

Hotelli Alba – TNNetiltä riennetään apuun vaikka vettä pitkin

Hotelli Alba

Toimiala
Hotelli- ja ravintolatoiminta

Ratkaisut
Tietoliikenne
Palomuuri
Sisäverkko

Asiakkuudesta

Kun Hotelli Alba etsi kuusi vuotta sitten kuituyhteyden toimittajaa, oli paikallinen toimija TNNet yksityiselle ja paikalliselle hotellille selvä valinta. Yhteyksiä on sittemmin laajennettu myös tehokkaaseen asiakasverkkoon, jonka kilpailutuksessa TNNet oli jälleen vahvoilla.

Toimivinta TNNetin kanssa on se, että kaikki toimii. Silloin ei asioiden sujumista huomaakaan.

Katri Paakkari
Toimitusjohtaja,
Hotelli Alba

Kaaos kesäisenä perjantaina

Jos maksupäätteet eivät toimi hotellissa ruuhkaisen kesäviikonlopun alkaessa, muodostuu tilanteesta nopeasti katastrofaalinen. Hotelli Alban toimitusjohtaja Katri Paakkari muistaa hyvin tilanteen ja avun, joka kiidätettiin TNNetin toimesta paikalle.

”Hotellissa kaikella on taipumus tapahtua juuri perjantaina kello 16. Kyseinen perjantai oli helteinen ja vilkas, ja meillä oli runsaasti myös terassiasiakkaita. Kun kassapäätteet lakkasivat yhtäkkiä toimimasta, oli meillä täysi kaaos päällä”, Katri kertoo.

Asiakasta ei jätetä pulaan

Kyseisen perjantain tapahtumat ovat jääneet myös TNNetin tuotepäällikkö Jari Lehtosen mieleen:

”Hotelli Alban sisäverkon kytkimiin oli tullut vika. Osa verkosta oli vielä toisella toimijalla, ja kun kytkimien ongelma ei korjaantunut, kutsuttiin TNNet apuun. Asentajamme kiirehtivät viikonlopun aloittelun keskeltä paikalle veneellä ja skuutilla”, Jari nauraa. ”Sisäverkon kytkimet korvattiin TNNetin laitteilla, ja yhteydet saatiin taas toimimaan.”

 ”Ongelmatilanne kesti kaikkinensa pari tuntia. TNNetin apu saapui nopeasti, ja he olivat meille hankalassa tilanteessa todellinen pelastus”, kertoo Katri Paakkari.

Asiakasverkon tulee toimia

Tehokas ja pätkimätön verkko on Hotelli Alban toiminnalle ehdottoman tärkeää.

”On oleellisen tärkeää, että asiakasverkko toimii. Meillä on 126 huonetta, ja kun sijaitsemme yliopiston kampusalueella, saattavat kaikki asiakkaat saapua kongressitapahtuman luennolta yhtä aikaa hotelliin ja mennä verkkoon. Aikaisemman verkon kanssa oli haasteita siinä kohtaa, mutta TNNetin verkko riittää hyvin”, Katri Paakkari kertoo.

”Lisäksi meiltä löytyy pari kokoustilaa ja ravintolatilat, joissa asiakasyhteyksien tulee myös toimia. Olisi todella huonoa palvelua, jos verkko ei toimisi, kun asiakkaat tulevat meille pitämään kokouksia.”

”Henkilöstön verkolta taas odotetaan moitteetonta toimivuutta erityisesti ruuhka-aikoina, kun kassat ovat kovalla käytöllä”, Katri lisää.

TNNetin kanssa asiat sujuvat

Hotelli Alban toimitusjohtaja arvostaa infrakumppanissa toimivaa kokonaisuutta, jonka varassa omaa ydintoimintaa voi harjoittaa rauhassa. Jos ongelmia ilmaantuu, tulee apua saada nopeasti. Katri kertoo, että TNNetin kanssa kaikki, mitä on pyydetty, on saatu ja toteutettu onnistuneesti.

”Koemme, että meistä pidetään huolta. Otamme TNNetiin yhteyttä tarpeen mukaan, ja aina olemme apua saaneet. Tämä sopii meille.”

”Tulevaisuudelta toivomme, että kapasiteettia riittää ja toimintavarmuus säilyy. Ja koska itse emme osaa järjestelmiä päivittää tai uusia, luotamme niiden ajantasaisuudessa TNNetiin nyt ja jatkossa.”

”Toimivinta TNNetin kanssa on se, että kaikki toimii. Silloin ei kaiken sujumista huomaakaan”, naurahtaa Katri Paakkari.

Tietoa yrityksestä

Ratkaisun komponentit

Asiakkaalla on käytössä seuraavat TNNet-tuotteet:

Tietoliikenne

Bitti on vain puolet tietoliikenteestä. Kokonaisiin ja toimiviin yhteyksiin tarvitaan lisäksi aitoa välittämistä ja täyden kympin palvelua. Kun yhtälöön lisätään korkealaatuinen tekniikka ja IT-budjettia hyväilevä hinta, ovat TNNetin voittajaluokan internetyhteydet valmiit!

Palomuuri

Palomuuri on yrityksen tietoturvassa kriittisen tärkeässä asemassa. Verkkohyökkäyksen sattuessa tunkeutuja törmää ensimmäiseksi palomuuriin, ja oikein toteutettu muuri torjuu hyökkäyksen ennen suuria tuhoja. Luodaan yhdessä yrityksellesi palomuuri, joka kestää ovelimmankin hyökkäyksen edessä!

Sisäverkko

Pätkivä WLAN, kytkimet sekaisin, sisäverkko solmussa. Nämä asiat ovat arkipäivää monelle yritykselle. TNNetin sisäverkoissa kaikki pelaa niin kuin pitää, ja mikä helpointa – verkon voi ostaa palveluna ilman turhia piilokuluja!

Seuraavaksi

Laitetaanko IT-infra kuntoon?

Majoitusalalla asiakkaat antavat helposti palautetta heikosti toimivasta WLAN:sta. Toimiva ja vikasietoinen ratkaisu on hotelleille elinehto. Päivitetään teillekin toimivin WLAN-ratkaisu!

Lisää asiakkaistamme