Ohjeet Ongelmia Applen laitteiden kanssa langattomassa verkossa

Ongelmia Applen laitteiden kanssa langattomassa verkossa

Apple laitteet ja Windows-laitteet eroavat paljon toisistaan. Applen laitteiden kanssa kohdataan ongelmia varsinkin kohteissa, missä on monia jaettuja WLAN-verkkoja. Kun rakennamme langatonta verkkoa yrityksille, teemme sen usein monella laitteella. Kun henkilö laittaa laitteen kiinni WLAN-verkkoon, hänet yhdistetään lähempään tukiasemaan. Jossain tilanteissa varsinkin Applen laitteet saattavat roamata kauimmaiselle tukiasemalle ja aiheuttaa ongelmia laitteen yhteyden kanssa.

Jos havaitset ongelmia Applen laitteiden ja langattoman verkon kanssa, suosittelemme aina olemaan yhteydessä TNNetin asiakaspalveluun. Älä turhaa jää ihmettelemään ongelman kanssa, sillä se ei korjaannu itsestään.