Ohjeet Kuinka asentaa uudelleen Sophos RED-laitteen LTE-moduuli

Kuinka asentaa uudelleen Sophos RED-laitteen LTE-moduuli

Jossain tilanteissa Sophos RED-laitteen LTE-moduuli ei ole toimiva, ja 4G-yhteys ei syystä tai toisesta toimi. Teimme pienimuotoisen ohjeen, jolla saadaan nopeasti testattua LTE-moduulin toimivuus sen uudelleenasennuksella.

1. Ota virrat pois Sophoksen RED-laitteesta.
  2. Kytke kaikki ethernet-piuhat pois laitteesta.
  3. Ota LTE-moduuli voi irti Sophos RED-laitteesta. LTE-moduuli on kiinni sormiruuveilla.
  4. Laita virrat takaisin laitteeseen, kun olet poistanut moduulin. Anna olla käynnissä noin 5 minuuttia.
  5. Ota virrat pois laitteesta.
  6. Kytke LTE-moduuli takaisin Sophokseen.
  7. Laita virrat takaisin Sophos RED-laitteeseen.
  8. Odottele ja katso, mitkä merkkivalot palavat laitteessa. Jos kaikki merkkivalot palavat vihreinä, laite on saanut yhteyden internettiin sekä palomuurille.
  9. Laita ethernet-piuhat takaisin laitteeseen .

TÄRKEÄ: Elä missään tilanteessa resetoi päätelaitetta, koska se hävittää kaikki asetukset laitteesta.

Jos yhteys ei tämänkään jälkeen ole palautunut, ota yhteyttä TNNetin asiakaspalveluun.